Aktiviteter

Aktiviteter:

 

Bork Legeland:

Muuhligvis det sjoveste legeland.

Stor legeborg med luftkanoner, kuglerum, rutschebaner og meget mere.

I alt 2500 m2 med indendørsaktiviteter for børn.


Åbningstider:

april-maj: onsd.-sønd. kl. 10-18

Juni-august: alle dage kl. 10-18

sept.-okt. onsd.-sønd. kl. 10-18

Efterårsferien: alle dage kl. 10-18


Læs mere på www.borklegeland.dk


Windsurfing:

Lavvandet lagune, fladt vand eller små bølger, oprigning på stort blød græsareal, sejlbar vind fra de fremherskende vindretninger., særdeles velegnet til både kite- og windsurfing – alt dette og mere til er, hvad der venter dig ved Bork Havn. Bork Havn er velkendt og velbesøgt af kite- og windsurfere fra mange lande. Her kommer både tyskere, nordmænd, svenskere, hollændere og selvfølgelig danskere for at dyrke deres store lidenskab og få trænet i særdeles gode forhold. Du kan sagtens tage din familie med, der er masser af aktiviteter i området også for ikke-surfere. Det kunne også være en god lejlighed til at få ægtefællen eller ungerne indviet i windsurfingens forunderlige verden.

Fjorden er særdeles velegnet for begyndere, fordi man kan bunde ca. 800 meter ud.Atsmosfæren på stranden er helt speciel – alohaånden hersker!

I bork Havn er der surfshop. Her tilbydes skole med kvalificerede instruktører i både kite- og windsurfing. Undervisningen foregår både på dansk, tysk og engelsk. Udstyr i mange kategorier kan lejes her. Det er slvfølgelig altid det nyeste gear. Har du dit eget udstyr kan du leje boxe på stranden, så du ikke behøver at have det i bilen hjem til sommerhuet eller campingpladsen.

www.wesrwind.dk


 

Fiskeri:

I Ringkøbing fjord området findes alle former for lystfiskeri:

Havfiskeri og molefiskeri fra Hvide Sande. Surfcasting ved Vesterhavet. Lakse- og havørredfiskeri i Skjern Å. Området byder også på flere put & take søer, bl.a. Bork fiskesø.


For mere information www.lystfiskeguiden.dk


Cykelruter:

Vestjyder er kendt for et sindrigt tempo. Som turist er det oplagt at lade sig inspirere af den vestjyske ro, lad bilen stå og tag turen på cykel.


Rulleskøjteruter:

Det flade terræn , gode cykelstier og moderate biltrafik gør området velegnet til ture på rulleskøjter.


Legoland:

60 km. fra Bork Havn finder du en af Europas største attraktioner.

Læs mere på: www.legoland.dk


1